A kismama fotózásról

Néhány gondolatban összeszedtem azokra a kérdésekre a választ, amik általában felmerülnek a fotózás előtt.
Ha további kérdéseid lennének, tedd fel bátran akár e-mailben vagy telefonon is..

Kismama fotózás:

Mikor érdemes a pocakos képeket elkészíteni? Általában a 6-7. hónapban célszerű, ilyenkor már kellően kerekded és nagy a pocakod. Semmi esetre se várd meg a 9. hónapot! Az utolsó pillanatra hagyni a dolgok megvalósítását..nos..nem a legjobb döntés! Ilyenkor több tényező is befolyásolhatja a fotózás megvalósulását, mint pl.: fáradékonyság, vizesedés, plusz kilók, bőrelváltozások, esetleg a baba idő előtti megszületése. Fontos még ezek mellett, hogy a fotózásra kellően kipihent állapotban érkezz, hogy az esetleges többszöri átöltözés ne terheljen meg! Nagyjából a fotózás időtartama 1-4 óra.

Jöhetsz akár Férjeddel/Pároddal, esetleg Anyukáddal, de jöhetsz egyedül is a fotózásra, ha úgy gondolod, így könnyebb kibontakozni, hisz Rajtad és Rajtam kívül senki nem lesz a stúdióban.

Hozz magaddal bármit, amit kicsit is kedvesnek érzel, legyen az a születendő babátok kis cipője, ruhácskája, plüss játéka, első fényképe a pocakodban vagy párod egy fehér ingje..ami vagánynak, de egyben sexysnek,művészinek is hathat..

Hozz magaddal bármilyen ruhát, amibe még beleférsz :) de a tanácsom, hogy mindenképp olyan ruhadarabot válassz, ami nem elrejti, hanem hangsúlyozza a pocakod! Egy lenge, áttetsző nyári ruha is remek szolgálatot nyújthat! De ezek mellett nálam is sokféle kellékkel találkozhatsz majd! Egyszóval hozz mindent, ami számodra kedves, s majd együtt kiötleteljük melyik legyen a megfelelő.

Mindenre nyitott vagyok, úgyhogy ne félj tőlem! Bízz bennem! Tedd fel kérdéseid bátran! Segítek mindenben!